• Receptes
  • Cēzara salāti ar vistas fileju

Cēzara salāti ar vistas fileju

Nepieciešamās sastāvdaļas:
  • 200 g romiešu salātu lapu;

  • 1 vistas fileja;

  • 4 ēdamkarotes rīvēta Parmas siera;

  • 2 tomāti;

  • 1 gurķis; zaļumi;

  • 2 šķēles grauzdētas ‘sendviču’ maizes;

  • 1 ķiploka daiviņa.

Mērcei:

  • 150 g olīveļļas;

  • 3 ēdamkarotes balzamiko etiķa;

  • 4-5 ēdamkarotes Parmas siera pulvera; zaļumi;

  • 1 ēdamkarote gaišās sojas mērces;

  • 6-8 anšovu vai ķilavu filejas;

  • 1 ķiploka daiviņa.

Pagatavošana

Visas mērcei paredzētās sastāvdaļas ar blenderi sasmalcina kopā. Salātu lapas saplūkā vienāda izmēra gabaliņos. Tomātu un gurķi sagriež. ‘Sendviču’ maizes šķēles apgrauzdē cepeškrāsnī un vēl siltas ierīvē ar ķiploka daiviņu. Katru šķēli sadala vienādos kubiņos. Vistas fileju ierīvē ar sāli un pipariem un apcep no abām pusēm brūnu. Kad gatava, to pārslaka ar sojas mērci. Gaļu vēl karstu sagriež 10-15 šķēlītēs. Salātu traukā kārtām kārto romiešu salātu lapas, rīvētu Parmas sieru un mērci, dekorējot visu ar tomātu šķēlītēm un gurķu stienīšiem, ar vēl karstas vistas filejas šķēlēm un grauzdētiem maizes kubiņiem. Klāt labi garšos karsta garšaugu maizīte ar sviestu.

Cēzara salāti ar vistas fileju

Alternatīvs produkts

Cāļa filejas nageti 230 g

Rekvizīti: Reģ.nr. 40003057228, AS Swedbank, HABALV22, LV61HABA0140803350500

AS "HKScan Latvia"
Biroja adrese: Atlasa iela 7, Rīga, LV 1026
Tālrunis: +371 67368643  |  Fakss: +371 67339180
E-pasts: miesnieks@hkscan.com
 

Pasūtījumu pieņemšana: +371 67369569
Bezmaksas tālrunis atsauksmēm: 80005100
Privātuma paziņojums